Sociaal – Header image (foto)

Sociaal

Goede doelen, 'social enterprises' en waardengedreven ondernemingen bieden essentiële steun voor kansarmen – variërend van sociale zorg tot het bieden van werkgelegenheid aan kwetsbare mensen. Buiten Europa zijn onze investeringsactiviteiten gericht op waardengedreven instellingen die inclusieve financiële diensten leveren in opkomende markten in de hele wereld.

27% kredieten en investeringen in de sociale sector (cirkeldiagram)

Percentage kredieten en investeringen in de sociale sector

Sociale projecten en sociale huisvesting

Maatschappelijk verantwoord ondernemen kan door een oplossingsgerichte aanpak van sociale problemen een diepgaand effect hebben op de ontwikkeling van een duurzame sociale economie.

Lees meer

Gezondheidszorg

Hoe we financiering gebruiken als katalysator voor verandering in maatschappelijke en zorginstellingen, met inbegrip van ouderen, mensen met een handicap of met gezondheidsproblemen.

Lees meer

Microfinanciering

Inclusieve financiële dienstverlening is van essentieel belang voor het bouwen aan gezondere en eerlijkere economieën. We werken met vooraanstaande waardengedreven organisaties op het gebied van microfinanciering en inclusieve financiering over de hele wereld, waardoor we impact hebben op de levens van miljoenen mensen.

Lees meer